Kovačić Gradinščak, V. (2015). Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike (Specijalistički diplomski stručni). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505
Kovačić Gradinščak, Vlatka. "Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505
Kovačić Gradinščak, Vlatka. "Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505
Kovačić Gradinščak, V. (2015). 'Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505
Kovačić Gradinščak V. Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2015 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505
V. Kovačić Gradinščak, "Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505