Kovačić Gradinščak, V. (2015). Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike (Master's thesis). Križevci: Križevci University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505
Kovačić Gradinščak, Vlatka. "Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike." Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505
Kovačić Gradinščak, Vlatka. "Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike." Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505
Kovačić Gradinščak, V. (2015). 'Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike', Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505
Kovačić Gradinščak V. Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike [Master's thesis]. Križevci: Križevci University of Applied Sciences; 2015 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505
V. Kovačić Gradinščak, "Utjecaj sustava proizvodnje na neka morfološka i kemijska svojstva paprike", Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, Križevci, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:570505