Bogatirov, L. (2021). REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236
Bogatirov, Leon. "REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020.." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236
Bogatirov, Leon. "REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020.." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236
Bogatirov, L. (2021). 'REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020.', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 18.03.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236
Bogatirov L. REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020. [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2021 [pristupljeno 18.03.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236
L. Bogatirov, "REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020.", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236