specijalistički diplomski stručni
POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA

Danijel Čerkez (2016)
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima
Citirajte ovaj rad...

Čerkez, D. (2016). POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez, Danijel. "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA." Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez, Danijel. "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA." Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez, D. (2016). 'POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA', Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 20.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez D. POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2016 [pristupljeno 20.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

D. Čerkez, "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA", Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148