Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Treatment of pigs before slaughter and the impact on the quality of meat

Danijel Čerkez (2016)
Križevci college of agriculture
Cite this document

Čerkez, D. (2016). POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez, Danijel. "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA." Master's thesis, Križevci college of agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez, Danijel. "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA." Master's thesis, Križevci college of agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez, D. (2016). 'POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA', Master's thesis, Križevci college of agriculture, accessed 17 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez D. POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA [Master's thesis]. Križevci: Križevci college of agriculture; 2016 [cited 2019 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

D. Čerkez, "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA", Master's thesis, Križevci college of agriculture, Križevci, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148