master's thesis
Treatment of pigs before slaughter and the impact on the quality of meat

Danijel Čerkez (2016)
Križevci college of agriculture
Cite this document...

Čerkez, D. (2016). POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez, Danijel. "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA." Master's thesis, Križevci college of agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez, Danijel. "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA." Master's thesis, Križevci college of agriculture, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez, D. (2016). 'POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA', Master's thesis, Križevci college of agriculture, accessed 17 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

Čerkez D. POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA [Master's thesis]. Križevci: Križevci college of agriculture; 2016 [cited 2019 June 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148

D. Čerkez, "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA", Master's thesis, Križevci college of agriculture, Križevci, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148