Čerkez, D. (2016). POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA (Specijalistički diplomski stručni). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148
Čerkez, Danijel. "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148
Čerkez, Danijel. "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148
Čerkez, D. (2016). 'POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148
Čerkez D. POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2016 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148
D. Čerkez, "POSTUPANJE SA SVINJAMA PRIJE KLANJA I UTJECAJ NA KVALITETU MESA", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:288148