prikaz prve stranice dokumenta PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA

Varadin, Sanja
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima

Citirajte ovaj rad

Varadin, S. (2015). PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

Varadin, Sanja. "PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA." Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

Varadin, Sanja. "PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA." Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

Varadin, S. (2015). 'PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA', Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 24.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

Varadin S. PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2015 [pristupljeno 24.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

S. Varadin, "PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA", Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.