Ištuk, L. (2024). RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE (Specijalistički diplomski stručni). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861
Ištuk, Lea. "RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861
Ištuk, Lea. "RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861
Ištuk, L. (2024). 'RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861
Ištuk L. RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2024 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861
L. Ištuk, "RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861