Ištuk, L. (2024). RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE (Master's thesis). Križevci: Križevci University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861
Ištuk, Lea. "RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE." Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861
Ištuk, Lea. "RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE." Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861
Ištuk, L. (2024). 'RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE', Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, accessed 12 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861
Ištuk L. RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE [Master's thesis]. Križevci: Križevci University of Applied Sciences; 2024 [cited 2024 November 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861
L. Ištuk, "RAZVOJ NOVIH TRENDOVA U GASTRO TURIZMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE", Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, Križevci, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:051861