prikaz prve stranice dokumenta ISPITIVANJE MORFOLOŠKIH I KULINARSKIH SVOJSTAVA ODABRANIH SORATA KRUMPIRA (Solanum tuberosum L.)
Rad dostupan nakon 2024-01-01
završni rad
ISPITIVANJE MORFOLOŠKIH I KULINARSKIH SVOJSTAVA ODABRANIH SORATA KRUMPIRA (Solanum tuberosum L.)

Dreven, Melanija
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima

Citirajte ovaj rad

Dreven, M. (2022). ISPITIVANJE MORFOLOŠKIH I KULINARSKIH SVOJSTAVA ODABRANIH SORATA KRUMPIRA (Solanum tuberosum L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:002152

Dreven, Melanija. "ISPITIVANJE MORFOLOŠKIH I KULINARSKIH SVOJSTAVA ODABRANIH SORATA KRUMPIRA (Solanum tuberosum L.)." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:002152

Dreven, Melanija. "ISPITIVANJE MORFOLOŠKIH I KULINARSKIH SVOJSTAVA ODABRANIH SORATA KRUMPIRA (Solanum tuberosum L.)." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:002152

Dreven, M. (2022). 'ISPITIVANJE MORFOLOŠKIH I KULINARSKIH SVOJSTAVA ODABRANIH SORATA KRUMPIRA (Solanum tuberosum L.)', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 29.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:002152

Dreven M. ISPITIVANJE MORFOLOŠKIH I KULINARSKIH SVOJSTAVA ODABRANIH SORATA KRUMPIRA (Solanum tuberosum L.) [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2022 [pristupljeno 29.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:002152

M. Dreven, "ISPITIVANJE MORFOLOŠKIH I KULINARSKIH SVOJSTAVA ODABRANIH SORATA KRUMPIRA (Solanum tuberosum L.)", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:002152

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.