završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH METODA ISPITIVANJA NA KLIJAVOST SJEMENA POVRTNIH KULTURA

Ljubić, Leo
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima

Citirajte ovaj rad

Ljubić, L. (2020). UTJECAJ RAZLIČITIH METODA ISPITIVANJA NA KLIJAVOST SJEMENA POVRTNIH KULTURA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:339979

Ljubić, Leo. "UTJECAJ RAZLIČITIH METODA ISPITIVANJA NA KLIJAVOST SJEMENA POVRTNIH KULTURA." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:339979

Ljubić, Leo. "UTJECAJ RAZLIČITIH METODA ISPITIVANJA NA KLIJAVOST SJEMENA POVRTNIH KULTURA." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:339979

Ljubić, L. (2020). 'UTJECAJ RAZLIČITIH METODA ISPITIVANJA NA KLIJAVOST SJEMENA POVRTNIH KULTURA', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 25.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:339979

Ljubić L. UTJECAJ RAZLIČITIH METODA ISPITIVANJA NA KLIJAVOST SJEMENA POVRTNIH KULTURA [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2020 [pristupljeno 25.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:339979

L. Ljubić, "UTJECAJ RAZLIČITIH METODA ISPITIVANJA NA KLIJAVOST SJEMENA POVRTNIH KULTURA", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:339979

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.