Matijević, B. (2021). Kakvoća rada i radni učinak 2-redne i 4-redne sadilice krumpira (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:502484
Matijević, Bernard. "Kakvoća rada i radni učinak 2-redne i 4-redne sadilice krumpira." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:502484
Matijević, Bernard. "Kakvoća rada i radni učinak 2-redne i 4-redne sadilice krumpira." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:502484
Matijević, B. (2021). 'Kakvoća rada i radni učinak 2-redne i 4-redne sadilice krumpira', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 25.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:502484
Matijević B. Kakvoća rada i radni učinak 2-redne i 4-redne sadilice krumpira [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2021 [pristupljeno 25.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:502484
B. Matijević, "Kakvoća rada i radni učinak 2-redne i 4-redne sadilice krumpira", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:502484