Bogatirov, L. (2021). REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020. (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236
Bogatirov, Leon. "REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020.." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236
Bogatirov, Leon. "REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020.." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236
Bogatirov, L. (2021). 'REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020.', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236
Bogatirov L. REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020. [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2021 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236
L. Bogatirov, "REZULTATI VALIVOSTI I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMICE U 2020.", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:455236