specijalistički diplomski stručni
PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA

Sanja Varadin (2015)
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima
Citirajte ovaj rad...

Varadin, S. (2015). PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

Varadin, Sanja. "PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA." Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

Varadin, Sanja. "PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA." Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

Varadin, S. (2015). 'PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA', Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 25.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

Varadin S. PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2015 [pristupljeno 25.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158

S. Varadin, "PRIMJENA HACCP-a U MALOPRODAJI MESA I MESNIH PROIZVODA", Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:483158