Senjan, M. (2021). UČINAK DORADE NA KLIJAVOST ODABRANIH SORATA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE RAIFFEISEN AGRO D.O.O. (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:507562
Senjan, Mihaela. "UČINAK DORADE NA KLIJAVOST ODABRANIH SORATA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE RAIFFEISEN AGRO D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:507562
Senjan, Mihaela. "UČINAK DORADE NA KLIJAVOST ODABRANIH SORATA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE RAIFFEISEN AGRO D.O.O.." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:507562
Senjan, M. (2021). 'UČINAK DORADE NA KLIJAVOST ODABRANIH SORATA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE RAIFFEISEN AGRO D.O.O.', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:507562
Senjan M. UČINAK DORADE NA KLIJAVOST ODABRANIH SORATA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE RAIFFEISEN AGRO D.O.O. [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2021 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:507562
M. Senjan, "UČINAK DORADE NA KLIJAVOST ODABRANIH SORATA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE RAIFFEISEN AGRO D.O.O.", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:507562