Plavotić, L. (2022). UČINAK RAZLIČITIH TRETMANA SJEMENA NA PRINOS I KOMPONENTE PRINOSA PŠENICE (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:832324
Plavotić, Luka. "UČINAK RAZLIČITIH TRETMANA SJEMENA NA PRINOS I KOMPONENTE PRINOSA PŠENICE." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:832324
Plavotić, Luka. "UČINAK RAZLIČITIH TRETMANA SJEMENA NA PRINOS I KOMPONENTE PRINOSA PŠENICE." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:832324
Plavotić, L. (2022). 'UČINAK RAZLIČITIH TRETMANA SJEMENA NA PRINOS I KOMPONENTE PRINOSA PŠENICE', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:832324
Plavotić L. UČINAK RAZLIČITIH TRETMANA SJEMENA NA PRINOS I KOMPONENTE PRINOSA PŠENICE [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2022 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:832324
L. Plavotić, "UČINAK RAZLIČITIH TRETMANA SJEMENA NA PRINOS I KOMPONENTE PRINOSA PŠENICE", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:832324