Kolar, A. (2021). NESIVOST, VALIVOST I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMASTE KOKOŠI U SEZONI 2020./2021. (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:659288
Kolar, Ana. "NESIVOST, VALIVOST I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMASTE KOKOŠI U SEZONI 2020./2021.." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:659288
Kolar, Ana. "NESIVOST, VALIVOST I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMASTE KOKOŠI U SEZONI 2020./2021.." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:659288
Kolar, A. (2021). 'NESIVOST, VALIVOST I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMASTE KOKOŠI U SEZONI 2020./2021.', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:659288
Kolar A. NESIVOST, VALIVOST I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMASTE KOKOŠI U SEZONI 2020./2021. [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2021 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:659288
A. Kolar, "NESIVOST, VALIVOST I KVALITETA JAJA KRIŽEVAČKE KUKMASTE KOKOŠI U SEZONI 2020./2021.", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:659288