Lakić, M. (2020). KREIRANJE DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA ULJNE BUČE U SVRHU MARKETINŠKOG POZICIONIRANJA NA TRŽIŠTU (Specijalistički diplomski stručni). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:924661
Lakić, Marija. "KREIRANJE DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA ULJNE BUČE U SVRHU MARKETINŠKOG POZICIONIRANJA NA TRŽIŠTU." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:924661
Lakić, Marija. "KREIRANJE DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA ULJNE BUČE U SVRHU MARKETINŠKOG POZICIONIRANJA NA TRŽIŠTU." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:924661
Lakić, M. (2020). 'KREIRANJE DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA ULJNE BUČE U SVRHU MARKETINŠKOG POZICIONIRANJA NA TRŽIŠTU', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:924661
Lakić M. KREIRANJE DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA ULJNE BUČE U SVRHU MARKETINŠKOG POZICIONIRANJA NA TRŽIŠTU [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2020 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:924661
M. Lakić, "KREIRANJE DODANE VRIJEDNOSTI PROIZVODA ULJNE BUČE U SVRHU MARKETINŠKOG POZICIONIRANJA NA TRŽIŠTU", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:924661