Tunjić, I. (2020). OSNOVNI ELEMENTI MARKETINŠKE PRIPREME PROIZVODNJE KUKURUZNOG BRAŠNA (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:807882
Tunjić, Ivan. "OSNOVNI ELEMENTI MARKETINŠKE PRIPREME PROIZVODNJE KUKURUZNOG BRAŠNA." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:807882
Tunjić, Ivan. "OSNOVNI ELEMENTI MARKETINŠKE PRIPREME PROIZVODNJE KUKURUZNOG BRAŠNA." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:807882
Tunjić, I. (2020). 'OSNOVNI ELEMENTI MARKETINŠKE PRIPREME PROIZVODNJE KUKURUZNOG BRAŠNA', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:807882
Tunjić I. OSNOVNI ELEMENTI MARKETINŠKE PRIPREME PROIZVODNJE KUKURUZNOG BRAŠNA [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2020 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:807882
I. Tunjić, "OSNOVNI ELEMENTI MARKETINŠKE PRIPREME PROIZVODNJE KUKURUZNOG BRAŠNA", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:807882