prikaz prve stranice dokumenta Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj

Ćatić, Adisa
Veleučilište u Križevcima

Citirajte ovaj rad

Ćatić, A. (2018). Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

Ćatić, Adisa. "Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

Ćatić, Adisa. "Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

Ćatić, A. (2018). 'Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 10.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

Ćatić A. Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2018 [pristupljeno 10.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

A. Ćatić, "Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.