Šalković, M. (2017). TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220
Šalković, Monika. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220
Šalković, Monika. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220
Šalković, M. (2017). 'TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220
Šalković M. TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2017 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220
M. Šalković, "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220