Bahat, M. (2016). UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681
Bahat, Martina. "UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681
Bahat, Martina. "UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681
Bahat, M. (2016). 'UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681
Bahat M. UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2016 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681
M. Bahat, "UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681