Bahat, M. (2016). UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681
Bahat, Martina. "UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681
Bahat, Martina. "UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681
Bahat, M. (2016). 'UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 25.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681
Bahat M. UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2016 [pristupljeno 25.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681
M. Bahat, "UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681