Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE

Martina Bahat (2016)
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima
Citirajte ovaj rad

Bahat, M. (2016). UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681

Bahat, Martina. "UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681

Bahat, Martina. "UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681

Bahat, M. (2016). 'UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 20.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681

Bahat M. UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2016 [pristupljeno 20.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681

M. Bahat, "UTJECAJ SORTE NA KOMPONENTE PRINOSA MALINE", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:394681