Lončar, M. (2022). USPOREDBA LABORATORIJSKE I POLJSKE KLIJAVOSTI ODABRANIH SORATA SJEMENSKE SOJE (Glycine max L.) (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:226827
Lončar, Mateja. "USPOREDBA LABORATORIJSKE I POLJSKE KLIJAVOSTI ODABRANIH SORATA SJEMENSKE SOJE (Glycine max L.)." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:226827
Lončar, Mateja. "USPOREDBA LABORATORIJSKE I POLJSKE KLIJAVOSTI ODABRANIH SORATA SJEMENSKE SOJE (Glycine max L.)." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:226827
Lončar, M. (2022). 'USPOREDBA LABORATORIJSKE I POLJSKE KLIJAVOSTI ODABRANIH SORATA SJEMENSKE SOJE (Glycine max L.)', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:226827
Lončar M. USPOREDBA LABORATORIJSKE I POLJSKE KLIJAVOSTI ODABRANIH SORATA SJEMENSKE SOJE (Glycine max L.) [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2022 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:226827
M. Lončar, "USPOREDBA LABORATORIJSKE I POLJSKE KLIJAVOSTI ODABRANIH SORATA SJEMENSKE SOJE (Glycine max L.)", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:226827