Sakač, S. S. (2016). UTJECAJ KAMENOG BRAŠNA NA KVANTITETU I KVALITETU ZRNA KUKURUZA ONDINA NA VISOKOM GOSPODARSKOM UČILIŠTU U KRIŢEVCIMA U 2014. (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:762743
Sakač, Sandro Stjepan. "UTJECAJ KAMENOG BRAŠNA NA KVANTITETU I KVALITETU ZRNA KUKURUZA ONDINA NA VISOKOM GOSPODARSKOM UČILIŠTU U KRIŢEVCIMA U 2014.." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:762743
Sakač, Sandro Stjepan. "UTJECAJ KAMENOG BRAŠNA NA KVANTITETU I KVALITETU ZRNA KUKURUZA ONDINA NA VISOKOM GOSPODARSKOM UČILIŠTU U KRIŢEVCIMA U 2014.." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:762743
Sakač, S. S. (2016). 'UTJECAJ KAMENOG BRAŠNA NA KVANTITETU I KVALITETU ZRNA KUKURUZA ONDINA NA VISOKOM GOSPODARSKOM UČILIŠTU U KRIŢEVCIMA U 2014.', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:762743
Sakač SS. UTJECAJ KAMENOG BRAŠNA NA KVANTITETU I KVALITETU ZRNA KUKURUZA ONDINA NA VISOKOM GOSPODARSKOM UČILIŠTU U KRIŢEVCIMA U 2014. [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2016 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:762743
S. S. Sakač, "UTJECAJ KAMENOG BRAŠNA NA KVANTITETU I KVALITETU ZRNA KUKURUZA ONDINA NA VISOKOM GOSPODARSKOM UČILIŠTU U KRIŢEVCIMA U 2014.", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:762743