Ćatić, A. (2018). Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991
Ćatić, Adisa. "Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991
Ćatić, Adisa. "Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991
Ćatić, A. (2018). 'Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 25.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991
Ćatić A. Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2018 [pristupljeno 25.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991
A. Ćatić, "Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991