završni rad
Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj

Adisa Ćatić (2018)
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima
Citirajte ovaj rad...

Ćatić, A. (2018). Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

Ćatić, Adisa. "Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

Ćatić, Adisa. "Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

Ćatić, A. (2018). 'Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 24.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

Ćatić A. Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2018 [pristupljeno 24.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991

A. Ćatić, "Halal kvaliteta prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:779991