Habuzin, M. (2017). KAKVOĆA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE AGROMAIS D.O.O. U 2016. GODINI (Završni rad). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:279210
Habuzin, Mirna. "KAKVOĆA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE AGROMAIS D.O.O. U 2016. GODINI." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:279210
Habuzin, Mirna. "KAKVOĆA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE AGROMAIS D.O.O. U 2016. GODINI." Završni rad, Veleučilište u Križevcima, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:279210
Habuzin, M. (2017). 'KAKVOĆA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE AGROMAIS D.O.O. U 2016. GODINI', Završni rad, Veleučilište u Križevcima, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:279210
Habuzin M. KAKVOĆA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE AGROMAIS D.O.O. U 2016. GODINI [Završni rad]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2017 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:279210
M. Habuzin, "KAKVOĆA SJEMENSKIH PŠENICA TVRTKE AGROMAIS D.O.O. U 2016. GODINI", Završni rad, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:279210