završni rad
TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC

Monika Šalković (2017)
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima
Citirajte ovaj rad...

Šalković, M. (2017). TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

Šalković, Monika. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

Šalković, Monika. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

Šalković, M. (2017). 'TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 21.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

Šalković M. TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2017 [pristupljeno 21.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

M. Šalković, "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220