Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje šećerne repe na OPG-u Puhar u 2014.

Petar Puhar (2015)
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima
Citirajte ovaj rad

Puhar, P. (2015). Tehnologija proizvodnje šećerne repe na OPG-u Puhar u 2014. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:311402

Puhar, Petar. "Tehnologija proizvodnje šećerne repe na OPG-u Puhar u 2014.." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:311402

Puhar, Petar. "Tehnologija proizvodnje šećerne repe na OPG-u Puhar u 2014.." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:311402

Puhar, P. (2015). 'Tehnologija proizvodnje šećerne repe na OPG-u Puhar u 2014.', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 19.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:311402

Puhar P. Tehnologija proizvodnje šećerne repe na OPG-u Puhar u 2014. [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2015 [pristupljeno 19.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:311402

P. Puhar, "Tehnologija proizvodnje šećerne repe na OPG-u Puhar u 2014.", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:311402