prikaz prve stranice dokumenta PLAN PRIJELAZA S KONVENCIONALNE NA EKOLOŠKU SVINJOGOJSKU PROIZVODNJU NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU MARINA ITRAK
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
PLAN PRIJELAZA S KONVENCIONALNE NA EKOLOŠKU SVINJOGOJSKU PROIZVODNJU NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU MARINA ITRAK

Ament, Michaela
Veleučilište u Križevcima

Citirajte ovaj rad

Ament, M. (2022). PLAN PRIJELAZA S KONVENCIONALNE NA EKOLOŠKU SVINJOGOJSKU PROIZVODNJU NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU MARINA ITRAK (Specijalistički diplomski stručni). Križevci: Veleučilište u Križevcima. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:010824

Ament, Michaela. "PLAN PRIJELAZA S KONVENCIONALNE NA EKOLOŠKU SVINJOGOJSKU PROIZVODNJU NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU MARINA ITRAK." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:010824

Ament, Michaela. "PLAN PRIJELAZA S KONVENCIONALNE NA EKOLOŠKU SVINJOGOJSKU PROIZVODNJU NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU MARINA ITRAK." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:010824

Ament, M. (2022). 'PLAN PRIJELAZA S KONVENCIONALNE NA EKOLOŠKU SVINJOGOJSKU PROIZVODNJU NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU MARINA ITRAK', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:010824

Ament M. PLAN PRIJELAZA S KONVENCIONALNE NA EKOLOŠKU SVINJOGOJSKU PROIZVODNJU NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU MARINA ITRAK [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Veleučilište u Križevcima; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:010824

M. Ament, "PLAN PRIJELAZA S KONVENCIONALNE NA EKOLOŠKU SVINJOGOJSKU PROIZVODNJU NA OBITELJSKOM POLJOPRIVREDNOM GOSPODARSTVU MARINA ITRAK", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Križevcima, Križevci, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:010824

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.