prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj gnojidbe organskim i mineralnim gnojivima na prinos i kvalitetu  smjese talijanskog ljulja i crvene djeteline
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj gnojidbe organskim i mineralnim gnojivima na prinos i kvalitetu smjese talijanskog ljulja i crvene djeteline

Crkvenčić, Zoran
Križevci University of Applied Sciences

Cite this document

Crkvenčić, Z. (2017). Utjecaj gnojidbe organskim i mineralnim gnojivima na prinos i kvalitetu smjese talijanskog ljulja i crvene djeteline (Master's thesis). Križevci: Križevci University of Applied Sciences. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:480159

Crkvenčić, Zoran. "Utjecaj gnojidbe organskim i mineralnim gnojivima na prinos i kvalitetu smjese talijanskog ljulja i crvene djeteline." Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:480159

Crkvenčić, Zoran. "Utjecaj gnojidbe organskim i mineralnim gnojivima na prinos i kvalitetu smjese talijanskog ljulja i crvene djeteline." Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:480159

Crkvenčić, Z. (2017). 'Utjecaj gnojidbe organskim i mineralnim gnojivima na prinos i kvalitetu smjese talijanskog ljulja i crvene djeteline', Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, accessed 14 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:480159

Crkvenčić Z. Utjecaj gnojidbe organskim i mineralnim gnojivima na prinos i kvalitetu smjese talijanskog ljulja i crvene djeteline [Master's thesis]. Križevci: Križevci University of Applied Sciences; 2017 [cited 2024 April 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:480159

Z. Crkvenčić, "Utjecaj gnojidbe organskim i mineralnim gnojivima na prinos i kvalitetu smjese talijanskog ljulja i crvene djeteline", Master's thesis, Križevci University of Applied Sciences, Križevci, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:480159

Please login to the repository to save this object to your list.